Shop robotter, droner, løbehjul og elektronik til Black Friday 2019

Årets største tilbudsdag er snart over os, og det vrimler allerede med stærke tilbud på mange af de store forhandleres hjemmeside. Black Friday 2019 ser bestemt ikke ud til at skuffe på tilbud, så du kan sagtens lave dig en god handel, hvis du skal købe drone, robotstøvsuger, el-løbehjul eller noget helt fjerde.

I denne artikel guider vi dig til de bedste steder at handle til dette års Black Friday. Vi kommer yderligere med gode råd til, hvordan du sikrer dig at lave den bedste handel på Black Friday.

Webshops med Black Friday-udsalg

Hvis du (ligesom os) godt kan blive lidt forpustet blot ved tanken om at stå nede i en tætpakket butik, så bør du handle online til Black Friday. Det er nu noget mere behageligt at kunne sidde hjemmes i sin sofa og mænge sig med skønne Black Friday-tilbud på fede gadgets.

Produkter du kan købe til Black Friday

Når Black Friday nærmer sig, skal man ofte sætte fokus på få produkttyper, som man virkelig ønsker sig eller har brug for. Det kan nemlig være svært at holde overblik over samtlige Black Friday-tilbud, så derfor anbefaler vi, at du udvælger et par produkter, som du går benhårdt efter. Det giver som udgangspunkt bedste købe ting på Black Friday, som ligger i den lidt højere ende af prisskalaen, da det er her, de store besparelser findes.

Herunder har vi listet nogle af de Black Friday-tilbud, som oftest er populære. Både fordi det er produkter, hvor der rent faktisk er en mærkbar rabat og fordi det er produkter, som rigtig mange forbrugere er interesserede i.

Droner

De små propelbærende robotter er blevet enormt populære. Både for privat (som gadgets/legetøj) og for erhverv (til alt fra fotografering til inspektion af marker). I disse Black Friday tider er det droner til private, vi har i fokus – da det ofte er droner til private, der er populære i disse rabattider.

 

El-løbehjul

Efter el-løbehjulene blev gjort lovlige i Danmark er de blevet voldsomt populære – og nu har vi den første Black Friday, efter de blev lanceret for alvor på det danske marked. El-løbehjul kan være en dyr investering, så derfor kan det være en super god idé at kigge efter Black Friday-tilbud på el-løbehjul.

 

Robotstøvsugere

Kan du forestille dig noget mere kedeligt end at støvsugere? Formentlig ikke mange ting. På Black Friday kan du finde rigtig gode tilbud på robotstøvsugere, så du en gang for alle kan slippe for den kedelige tjans. Der er især markante besparelser, hvis vi kigger på high-end-modellerne.

 

Robotgulvvaskere

Den perfekte partner-in-crime til din robotstøvsuger er robotgulvvaskeren. Det er en særligt tilfredsstillende følelse at se robotgulvvakseren gå igang så snart, robotstøvsugeren er færdig. Black Friday kan måske give dig det tilbud der gør, at du får råd til begge to.

 

Robotvinduespudsere

Vinduespudsning falder i nogenlunde samme kategori som støvsugning – ikke særlig interessant. Det kan dog være yderst interessant at anskaffe dig en robotvinduespudser, der kan klare den kedelige opgave – og formentlig også opnå et pænere resultat.

 

Robotgrillrenser

Indrømmet: det er nok ikke den robot, der sparer dig for mest tid i hverdagen. Derimod er det en super fed gadget, som den ægte grillentusiast ikke kan undvære. Så kan du spendere mere tid sammen med dine gæster, når du afholder det næste grillarrangement.

 

Elcykel

De elektriske cykler bliver fortsat mere og mere populære i storbyerne og områderne omkring. Du slipper både for trafikken og for svedeturen, når du benytter dig af en elcykel. En elcykel koster hurtigt over 10.000 kr., så derfor kan der være rigtig mange penge at spare, hvis du får snuset dig frem til et godt Black Friday-tilbud.

 

Smart-hjelme

Skal du cykle med stil, så skal du naturligvis have en smart-hjelm. Smart-hjelme har mange blærede funktioner som eksempelvis, at du kan snakke trådløst i telefon direkte i din hjelm. Du kan jo meget belejligt bruge besparelsen på din spritnye elcykel til at købe en smart-hjelm på tilbud.

 

Mærker med Black Friday-tilbud

Har du et særligt mærke, som du altid køber, så skal du se med her. Vi har samlet de mest populære mærker, når der kommer til salg af robotter, gadgets og transportmidler. Vi leder dig direkte hen til der, hvor du kan få den absolut bedste deal på Black Friday.

Segway

Her har vi fat i den ukronede konge inden for smarte køretøjer. De fleste kender den “klassiske” Segway, hvor man læner sig hhv. frem og tilbage for at køre/bremse/bakke. Segway lægger dog også navn til den populære serie el-løbehjul, Ninebot. Hvis du er på udkig efter et køretøj i topklasse, bør du tjekke Segways Black Friday-tilbud ud.

 

Bosch

Du kender formentlig Bosch fra deres værktøj, men Bosch har også indtaget en lang række andre markeder. I dette indlæg vil vi gerne sætte spotlyset på deres virkelig lækre robotstøvsuger-serie, Roxxter. Her kan Bosch sagtens være med, når der kommer til at producere nogle af de lækreste produkter på markedet.

 

Xiaomi

Her har vi en virkelig seriøs udfordre til nogle af de mere kendt, etablerede mærker. Xiaomi har nemlig formået at lave topfede produkter inden for robotstøvsugere og el-løbehjul, hvor prisen er skruet et hak ned, hvis man sammenligner med konkurrenterne.

 

Philips

Måske et af de største mærker, når der kommer til forbrugerelektronik – så de skal naturligvis også med. Philips er altid super skarpe, når det kommer til at lave gode Black Friday-tilbud, og det er de naturligvis også i år. Philips tilbyder nærmest alle produkter, der kan hjælpe med at gøre dit hjem smartere.

 

LG

“Life’s Good” står LG for – og er man en technørd, så er det nok også den følelse, man står med, når man lige har købt fed ny elektronik. Der er noget helt specielt over at kunne tilkoble en ny “dims”, hvadend det så er et tv, en rengøringsrobot eller noget helt tredje.

 

iRobot

Den primære producent at robotstøvsugere skal naturligvis også med på listen her. iRobot har i årevis produceret deres populære Roomba-serie, som gang på gang trækker priser hjem hos de anerkendte forbrugermagasiner. Ønsker du toppen af poppen, så er iRobot et virkelig sikkert valg.

 

Dyson

Her har vi at gøre med et firma, der ikke lader sig “nøjes” med at udvikle produkter inden for de vante rammer. De udfordre virkelig normerne, når de kommer med nye bud på produkter, som kan være alt fra en støvsuger til en hårtørre.

 

Witt

Hos Witt finder vi et soldit udvalg af el-cykler af højeste kvalitet. Witt-cyklerne har et elegang design, hvor batteriet er støbt ind i stellet, hvilket gør, at det ikke ligner en el-cykel så meget, som det kunne.

 

Gode råd til Black Friday

Inden du igangsætter tilbudsjagten, har vi et par råd, som du kan tage med dig. Det er råd, der skal gøre, at du får det bedste ud af Black Friday.

Sammenlign priser

Råddet giver måske lidt sig selv, for det gør man vel næsten altid (om det så er Black Friday eller ej). Det er dog ekstra vigtigt på Black Friday, da mange butikker og webshops har det med at “battle” med hinanden. De sidder med andre ord og holder øje med hinandens priser – og matcher løbende. Derfor er det vigtigt, at du får tjekket alle shops igennem, inden du køber.

Skynd dig, inden det er for sent

Mange Black Friday-tilbud er med begrænset antal, så derfor er det vigtigt, at du slår til i tide. Det er en virkelig ærgerlig og bitter fornemmelse, hvis man lige havde fundet det perfekte tilbud, men mister det – fordi man tænkte: “Det kan jeg lige få gjort i aften”. Er tilbuddet det helt rigtige, så slå til med det samme.

Spar på julegaverne

Lige om lidt er Black Friday ovre, og så er det juletid. Derfor kan du med fordel gøre brug af de gode tilbud på Black Friday til enten at spare lidt på julegaverne eller kunne give nogle ekstra gode julegaver.

Sjove facts om Black Friday

Når man har en så koncentreret shoppedag, danner der sig ofte nogle sjove fakta – og det gør der naturligvis også med Black Friday. Herunder har vi samlet en liste med interessante og sjove fakta om Black Friday.

 • Black Friday har forårsaget 7 dødsfald og 98 skadede
 • 12% af amerikanske shoppere er påvirket af alkohol, når de shopper på Black Friday
 • Til Black Friday 2015 var der 43 transaktioner pr. sekund, hvor der på en normal fredag var 5
 • Dagen kaldes også Brown Friday, fordi der 55% flere opkald til VVS’ere grundet maden fra Thanksgiving
 • Det siges, at mange tager en sygedag på Black Friday – blot for at kunne shoppe
 • Black Friday 2015 satte rekord med 1,9 mia. kr. i dankortomsætning
 • Black Friday startede i 2013 i Danmark
 • Ifølge Nets endte Black Friday 2019 på hele 2,117 mia. kr. – blot i Danmark
 • Man estimerer, at omsætningen på globalt plan ligger omkring 650 mia. kr.
 • Ifølge Dansk Erhverv kender 90% af danskerne til Black Friday
 • 16% af betalingerne på Black Friday sker med MobilePay
 • De fleste transaktioner sker mellem 14 og 15
 • Ifølge Postdanmark (nu Postnord) leverede de omkring 500.000 pakker efter Black Friday i 2016