,

Skal du have et el-løbehjul fra BMW?

Hvis du altid har drømt om at eje en BMW – så er det altså nu, du har chancen. Det var blot et spørgsmål om tid, før vi ville se en af de store fabrikanter af motorkøretøjer hoppe med på bølgen for el-løbehjul. Læs meget mere om hvad BMW disker op med, her.

BMW i retrodesign

Det lader til, at de største fabrikanter af el-løbehjul har en konkurrence om, hvem der kan få deres el-løbehjul til at se mest futuristisk ud – bare ikke BMW. De er nemlig gået i den helt modsatte retning med deres version af et el-løbehjul.

Deres løbehjul kommer i et stilet retrodesign med masser af buer og kurver. BMW har især formået at skabe særpræg omkring lygterne. De er nemlig meget fremtrædende. Dette gør sig især gældende for baglygten, som ligner noget der er taget fra en af deres motorcykler.

bmw-har-produceret-et-elektrisk-løbehjul

En letvægter i sin klasse

Selvom et billede taler mere end tusind ord, så er det svært at se, at BMW’s el-løbehjul faktisk er markant lettere end konkurrenternes. Løbehjulet vejer nemlig kun 9 kg. Det er 3,5 kg mindre end Ninebot ES2 og Xiaomi Mi M365.

Det betyder, at der er en mindre risiko for dårlig ryg, hvis du skal have løbehjulet med i bussen, toget eller bilen. Løbehjulet kan også klappes sammen, så det er lige til at svinge over skulderen.

Husk forlængerledningen

El-løbehjulet fra BMW er ikke prangende, når vi snakker rækkevidde. Her kan løbehjulet ikke klare mere end 12 km – og det er ved blandet kørsel. Derfor gør du klogt i at tage forlængerledningen med, hvis du skal ud på en længere tur.

Løbehjulet har en topfart på 20 km/t – hvilket er den max tilladte hastighed, på offentlig vej, i Danmark.

6.000 gode grunde til at købe BMW’s el-løbehjul

For 6.000 kr. kan el-løbehjulet fra BMW blive dit. Det er den billigste BMW du nogensinde kommer i nærheden af. Og uanset hvad du synes om dets specifikationer, så kan vi ikke komme uden om, at det er kanon blæret at have en løbehjul fra BMW.

BMW’s el-løbehjul kan købes hos landets BMW-forhandlere.