Lån penge til drone

Drømmer du om en ny drone, kan et lån til drone være den perfekte løsning. Herunder har vi vist låneselskaber, der tilbyder lån, der matcher beløb på populære droner. Mange af låneselskaberne tilbyder lånene online, hvilket betyder, at du kan få et hurtigt lån til din drone.

Oversigt over lånemuligheder

Hvad er vigtigt, når du låner penge til en drone?

Der er en række faktorer, du bør tjekke op på, inden du vælger det lån, du ønsker at optage til at købe din drone. Dette kan nemlig have stor indflydelse på, hvor meget du ender med at betale i omkostninger for lånet.

ÅOP på lånet

Du bør altid tjekke ÅOP’en, da denne kan bruges til let at sammeligne de totale omkostninger ved forskellige lån, der har samme løbetid. ÅOP står for årlig omkostning i procent, og er den procentuelle udgift ved at lån, hvor alt fra rentetilskrivning og stiftelsesgebyr er medregnet.

Mulighed for gratis løbetid

Mange af nedenstående tilbyder første 30 dage gratis for førstegangskunder. Det betyder, at du i teorien kan låne til dronen ganske gratis, hvis du er i stand til at tilbagebetale hele lånet inden for de 30 dage. Skulle du dog ikke have samtlige penge, vil det stadig betyder, at din lån bliver markant billigere, hvis du kan tilbagebetale en god del af lånet – inden for disse 30 dage.

Ansøgningsprocessen

De fleste lån er efterhånden blevet udviklet til nymoderne teknologi, hvilket betyder, at du kan klare hele ansøgningsprocessen online, så du ikke behøver udfylde en masse fysiske dokumenter, som skal sendes frem og tilbage. Mange lån kan optages udelukkende ved at angive en række personlige oplysninger og bekræfte med NemID.

Udbetalingstiden på lånet

Dette kommer selvfølgelig lidt an på, hvor utålmodig du er for at få fingrene i din nye drone. Ønsker du at kunne foretage bestillingen hurtigt, kan du undersøge, hvilke af lånemulighederne der foretager en hurtigt udbetaling. Hos nogle låneselskaber har du pengene på din konto få timer efter du laver ansøgningen – såfremt du er godkendt selvfølgelig.

Minimumsalder for at optage lån

Dette gør sig primært gældene, hvis du er mellem 18 og 21. Er du under 18 kan du nemlig slet ikke låne hos nogle af selskaberne – er du over 21, kan du hos alle sammen. Er du dog mellem 18 og 21, vil der kun være et udvalg af selskaberne, som tilbyder lån til dig.