3DR droner

Droner fra 3DR er yderst populære til erhversmæssig brug, da der, fra 3DR, er tale om droner, hvor præcision og driftsikkerhed er helt i top. 3DR laver ikke bare droner men også software, som kan hjælpe med komplekse, vigtige opgaver inden for erhverv.

Opgaver droner fra 3DR kan løse

Dronerne fra 3DR går forrest ift. mange af de erhvervsmæssige forhold, dronerne begynder at kunne varetage. Herunder vil vi liste nogle af de ting, som 3DR-droner kan hjælpe med.

Overvågning

Hvis større områder skal overvåges, kan opgaven klares med hjælp fra 3DR’s droner og deres software. Dronerne kan programmeres til at flyve i en på forhånd planlagt rute og med stor præcision flyve denne rute gentagende gange. Dronen er selvfølgelig udstyret med et kamera i topkvalitet, hvor optagelserne automatisk sendes op i skyen, så film og billeder konstant er let tilgængeligt.

Tegn 3D-modeller af områder og bygninger

Benytter man en 3DR-drone (samt deres software), kan man få dronen til at flyve rundt om et objekt og optage det fra samtlige vinkler, så der på computeren kan tegnes en 3D-model. Også her forprogrammeres dronen til at flyve strategisk rundt om en bygning – eller område.

Kvaliteter ved 3DR-droner

Som vi nævnte kort i introduktionen er 3DR-dronerne yderst anerkendte inden for erhvervsmæssig brug og herunder vil vi beskrive nogle af de karakteristika, som dronerne har, der gør dem så eftertragtede.

Kvalitet

Selve konstruktionen af deres drone (samt deres software) er bygget til perfektion. De er bygget til at større virksomheder skal kunne stole på, at 3DR-dronerne kan håndtere opgaven, og derfor vil kvaliteten altid være et primært fokus for 3DR.

Stabilitet

Denne hænger selvfølgelig lidt sammen med kvaliteten, men fortjener et særskilt punkt, da stabiliteten virkelig også er i højsædet hos 3DR. Dronerne kan udføre rigtig mange timers arbejde med minimalt vedligeholdelsesarbejde.

Præcision

Når der skal udføres komplekse opmålingsopgaver, er det væsentligt at præcisionen er i top. Dronerne fra 3DR kan udføre præcise målinger på deres meget præcist planlagte flyveruter, hvilket gør dem i stand til at udføre komplekse opgaver inden for eksempelvis byggeindustrien.

Kompatibilitet med 3DR

3DR har bygget deres software således, at det ikke nødvendigvis kræver en drone fra 3DR. Du kan nemlig også kombinere deres software Site Scan med den yderst populære drone Phantom 4 Pro fra DJI. DJI har altid været kendt for at lave gode kameradroner, og derfor har 3DR valgt at lave deres software, så de mange indehavere af Phantom-dronen også kan bruge det.

3DR kameradrone med hjælp fra Sony

Igen har 3DR kombineret det bedste fra to verdener. 3DR-dronen benytter nemlig et kamera, som er produceret af Sony, der har mange års erfaring med at producere spejlreflekskameraer, og derfor laver kameraer af en yderst høj kvalitet.

Køber man en 3DR-drone kommer den sammen med kameraet Sony UMC-R10C, som de selv beskriver således: “Featuring Sony UMC-R10C, the best camera on any drone under 2kg – the best camera for the most accurate data”.

Dronen placeres selvfølgelig på en gimbal, så rystelserne fjernes og der opnås rolige og flotte optagelser med kameraet.