Droneflyvning er hot! Hvis du også synes det, skal du læse med her. I denne artikel vil jeg komme ind på, hvilke europæiske destinationer du skal besøge, hvis du vil have en på opleveren og nogle episke skud med din drone.

#1 Bergen, Norge

Bergen byder på en oplevelse, som kun få andre lande kan hamle op med – nemlig Nordlyset. Og hvem vil ikke gerne tage et billede af Nordlyset med deres drone?

Når du er i Bergen, kan det anbefales at tage Fløibanen op til toppen af bjerget Fløyen. Her har du en fantastisk udsigt over hele Bergen.

flyv-med-drone-i-bergen

#2 Lausanne, Schweiz

Det er et utrolig syn at stå ved Lausanne og se ud over Genevesøen, samtidig med at Savoy alperne titter frem i horisonten. Her er du sikret nogle uforglemmelige minder.

#3 Fort William, Skotland

Skotland er en af Europas undervurderede perler. Landet byder nemlig på masser af smuk natur. Her skal naturreservatet Glen Roy nævnes – hvor du har mulighed for at få nogle nydelige billeder af de kurvede bjerge og smukke omgivelser.

#4 Civita Di Bagnoregio, Italien

Også kendt som “Jewel on the Hill”. Her har du mulighed for at opleve den fantastiske bjergby, som gør sig helt eminent, set fra en drones perspektiv. En bjergby som denne, finder du ingen andre steder i verden.

#5 Barcelona, Spanien

Som dronefotograf, bør du også opleve Barcelona. Her kan du få nogle smukke billeder af byens skyline. Tag også gerne et smut forbi de to verdenskendte kirker Sagrada Familia og Sagrat Cor.

#6 Korfu, Grækenland

Korfu er kendt for sine smukke hvide sandstrande. Nogle af verdens smukkeste billeder, er med en strand som motiv. Snyd ikke dig selv for denne mulighed.

#7 Southampton, England

Hvis du tager til Southampton, er du nødt til at svinge forbi Stonehenge. Her får du nemlig mulighed for nogle anderledes billeder, taget af de mange tons tunge sten, som danner en cirkel.

#8 Dresden, Tyskland

I Dresden ligger Elbe floden, som er et fantastisk syn ved solopgang. Her kan tage nogle smukke billeder af de obsolete bygninger med Elbe floden i baggrunden.

2 timer i tog fra Dresden, ligger den Schweiziske nationalpark, Saxon. Her kan du tage fotos af deres enestående bjerge og klipper.

#9 Sibenik, Kroatien

Start med at tage forbi Krka Nationalpark. Gå en tur på de snoede stier og tag nogle billeder af de fabelagtige vandfald, som parken byder på.

Kun 40 minutter med båd fra Sibenik, så er på den billedskønne ø Prvic.

flyv-med-drone-i-sibenik

#10 Split, Kroatien

Hvis du alligevel er taget til Kroatien, kan det anbefales at tage et smut forbi Split. Det tager 2 timer med tog fra Sibenik. Her har du mulighed for at tage billeder af den populære strandpromenade, The Riva.

flyv-med-drone-i-split

#11 Ibiza, Spanien

Ibiza er ikke kun en ø for festglade unge mennesker, nej øen kan en del mere. Derfor er dette også en oplagt destination for dig at besøge med din drone. Her skal du tage til Es Portixol – en skjult strand på Ibiza som er utrolig smuk.

Det er bestemt også en god ide, at aflægge Ibizas havneby et besøg og få et par billeder.

flyv-med-drone-i-paa-ibiza

Disclaimer

Vi gør opmærksom på, at reglerne for droneflyvning varierer fra land til land og at disse skal overholdes. Oplysningerne i denne artikel er blot en service og vi påtager os IKKE ansvaret for uhensigtsmæssig flyvning med droner.

Kilde: Dronelife