Afstemning; bedste dronefoto 2017!

Så er vi nået til det øjeblik, som vi alle har ventet på! Juryen har udvalgt de 10 mest prangende billeder, som vi har modtaget fra dronefotografer rundt om i landet. Vi vil gerne sige tusind tak for for alle jeres bidrag og ikke mindst tak for den store opbakning omkring konkurrencen. Herunder har du mulighed for at sætte dit præg på konkurrencen – det gør du ved at sætte din stemme på det billede, som du synes fortjener størst hæder.

Afstemningen løber til d. 1. april 2018

Afstemningen vil være åben til d. 1. april kl. 16 – indtil da er det op til deltagerne at opfordre venner og familie til at smide en stemme, hvis man altså ønsker at styrke sine chancer i konkurrencen.

Juryen vælger årets dronevideo 2017

Hvad angår årets dronevideo 2017, vil vi også gerne have lov at sige tak for jeres flotte bidrag. Vi har dog måtte erkende at størstedelen af de videoer vi har modtaget, er relativt lange og der er mange kriterier at bedømme ud fra. Vi mener derfor ikke det er lige så simpelt, at overlade denne kategori til en afstemning, hvorfor vi har besluttet at lade vores jury finde vinderen.