7 droner med kamera, som sparker røv til at tage billeder og optage video!


Her får du det fulde overblik over droner, som du simpelthen ikke må glippe, når du er på udkig efter en drone med kamera. Du får de mest væsentlige selling points, samt introduktionsvideoer til samtlige af de anbefalede droner. Hold godt fast!

DJI Phantom 4 – Ikonisk all-around drone

Pris: 7.000 kr.

Flagskibet fra DJI – Phantom 4 er gang på gang blevet rost, for at være en exceptionel all-around drone. Det betyder selvfølgelig også, at den tager gode billeder og giver dig mulighed for at filme i 4K. Kameraet er naturligvis monteret på en gimbal, for glidende billeder og optagelser. Phantom 4 kommer bl.a. med funktioner som “ActiveTrack” og “TapFly” – så der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten.

DJI inspire 2 – Så er der plads til en co-pilot

Pris: 25.000 kr.

En af de ultimative droner på markedet, når vi snakker fede kamera-droner, er DJI Inspire 2. Den er for dig, som ikke ønsker at gå på kompromis. Inspire 2 skiller sig især ud ved, at den kan styres af to personer – samtidig! Det vil sige, at den ene person styrer dronen, mens den anden styrer det ene af de to kameraer som kan monteres på Inspire 2.

3DR Solo Smart Drone – Kombinér med dit GoPro

Pris: 3.000 kr.

Er du allerede den lykkelige ejer, af et GoPro kamera, bør du helt klart overveje, at investere i en 3DR Solo. Det fedeste ved 3DR Solo Smart er, at du har mulighed for at “mounte” dit eget kamera og så ellers bare skyde løs med film og billeder. Du kan tilkøbe en gimbal til dronen, så du slipper for unødvendige rystelser og kan filme problemfrit.

Yuneec Typhoon H Pro – Mere stabil end nogensinde

Pris: 8.500 kr.

Yuneec Typhoon H Pro yder formidabel stabil flyvning, hvilket gør dine billeder ekstra skarpe. Grundet dronens 6-propeller er den også kendt som en hexacopter. På trods af de mange propeller kommer Yuneec Typhoon H Pro i et yderst kompakt design og er derfor nem at have med på farten. Dronen har funktioner som “Return to Home”, “Follow Me” og mange flere.

Parrot Bebop 2 – Lille men kraftfuld

Pris: 4.500 kr.

Parrot Bebop 2 FPV er en letvægtsdrone på kun 500 gram, som henvender sig til den prisorienterede køber. Dronen er i den billige ende på trods af det, kommer den med controller, 25 minutters flyvetid, 14 megapixels kamera og Full HD. Altså er der tale om en budgetvenlig drone, men god drone.

Parrot Disco FPV – Ikke som de andre droner

Pris: 9.000 kr.

Parrot Disco FPV skiller sig meget ud fra de tidligere nævnte droner, da den minder mere om et svævefly end en helikopter (hvilket typisk er et kendetegn for droner). Dette design gør Parrot Disco yderst aerodynamisk, hvilket betyder at du kan flyve hurtigere og længere. Der medfølger FPV briller, hvilket betyder, at du kan se hvad dronen ser i samme sekund.

Dji Mavic – Tag billeder og video på farten

Pris: 9.000 kr.

Et af de nyeste skud på stammen fra DJI er Mavic. Dronen er kendt for sin kompakthed, da den kan foldes helt sammen, hvilket gør den let at have med på sommerferie, skiferie, backpacking osv.. På trods af det sammenfoldelige design, er der ikke gået på kompromis med billedkvaliteten, da du med en DJI Mavic kan filme i 4K.

Psst …

Her får du en lille bonus video, af verdens mindste drone med kamera, det er VIDIUS HD.

Pris: ca. 500 kr.