5 droner du skal overveje, hvis lang batteritid er vigtigt for dig

dji-inspire-batteri

Hvis du er på udkig efter en drone, har du måske overvejet, hvordan batteritiden er på de forskellige modeller. Det er nemlig et vigtigt kriterie, når man skal vælge drone, og der er en verden til forskel, når vi kigger på batteritiden.

Her er batteritiden vigtig

Hvis man godt kan lide at tage sin drone med ud, er batteritiden super vigtig. Hvis man eksempelvis gerne vil ud til nogle smukke naturområder og tage billeder, er det rigtig ærgerligt med en drone, der kun har batteritid til få minutter.

De 5 droner med god batteritid

Herunder kommer vi ind på fem konkrete droner, der har god batteritid, og som er i forskellige prisklasser.

Parrot DISCO: 45 minutter

45 minutter er fuldstændig fantastisk batteritid, og det er de færreste droner, der byder på dette. Parrot DISCO er en drone for den ægte flyveentusiast, da det banebrydende fixed-wing-design giver dronen nogle imponerende flyveegenskaber.

Parrot AR.DRONE 2.0 Power Edition: 36 minutter

Parrots AR.DRONE 2.0 er lavet i en Power Edition, som byder på ekstra lang flyvetid. Vælger man at købe denne Power Edition får man nemlig hele 36 minutters flyvetid.

DJI Phantom 4: 28. minutter

Køber du den populære DJI Phantom 4, byder den på imponerende batteritid på 28 minutter. Dette er særligt imponerende, når man samtidigt bemærker, at den også kommer med 4K-kamera og en stribe af lækre features.

DJI Mavic: 27 minutter

Mavic er blevet populær blandt droneentusiaster, da den kan pakkes sammen og tages med på farten. Dette gør også, at det er ekstra lækkert, at den byder på hele 27 minutters flyvetid.

Hubsan X4 Air Pro: 20 minutter

Hubsan laver nogle droner, der findes i den billigere ende af skalaen, og derfor er 20 minutter en ganske imponerende flyvetid for deres droner. Derfor er Hubsan et rigtig godt valg, hvis du ikke ønsker at investere det helt store i en drone. Hubsan kommer nemlig ikke bare med 20 minutters flyvetid – men også med fremragende flyveegenskaber.